Har du spørgsmål? Ring idag på
97 35 48 84

Virksomhedsprofil

JB Autolakering er et autolakeringsfirma med mange års erfaring indenfor branchen, hvilket er med til at sikre at opgaven bliver udført til Deres fulde tilfredshed.

I foråret 2012 kunne vi med stor glæde fejre 25 år jubilæum.

Jørgen Bjerg startede virksomheden i 1987 i lejede lokaler i Tarm. I 1996 flyttede JB autolakering til egne lokaler i Skjern, hvor vi stadig holder til. Vi har i tiden udlært mange dygtige vognmalere, med både ros og medaljer.

I 2006 fik vi også en Danmarksmester, Mikkel Bjerg vandt DM for vognmalere og kvalificerede til VM i Japan 2007, hvor det blev til en 6. plads.

Mikkel Bjerg blev udlært i 2006 og har siden 2010 været i gang med generationsskifte.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi er altid friske på specielle opgaver, så har du noget vi kan hjælpe dig med at sætte Dit personlige præg på, vil vi med glæde hjælpe dig.

De er altid velkommen til at kontakte os, hvis De ønsker et uforpligtende tilbud eller blot ønsker anden information.

Kvalitet

Autolakering er i høj grad et spørgsmål om tillid til det valgte værksted, og der er mange forhold, der spiller ind. Her er nogle af de vigtigste:

  • Faglig perfektion og grundighed
  • Moderne faciliteter
  • Ordholdenhed i alle aftaler
  • Materialekvalitet til mindste detalje

JB Autolakering lever op til samtlige krav. Derfor oplever vi en stigende kundetilgang - år for år. Og ikke nok med det. Er man først blevet kunde hos os, fortsætter samarbejdet til gavn og glæde for begge parter. Vi gør nemlig alt, hvad der er fagligt og menneskeligt muligt, for ikke at svigte din tillid.

Med JB Autolakering er du sikret fagudannet personale i alle arbejdsgange. Vi lægger en god grund for det færdige resultat.JB Autolakering - Stålvej 2, 6900 Skjern
Telefon: +45 97 35 48 84
jb-autolakering@mail.dk